Zoeken Annuleren

Thuisonderwijs: groep 5 t/m 8

Welkom op de speciale pagina voor groep 5 t/m 8. Op deze pagina hebben we leuke tips en activiteiten voor je verzameld, zodat je je thuis absoluut niet hoeft te vervelen!

Leer striptekenen!

Hou je van tekenen en ben je dol op strips? En zou je zelf weleens een strip willen maken? Dan is dit lesplan van Dynamic Activities echt iets voor jou!

Teddyberen & aardbeienkots

Zo heet het boek dat juf Nicky heeft geschreven! Ben je ook benieuwd naar dit verhaal? Juf Nicky leest het voor op YouTube. Kijk maar!

NEMO Museum online

Hoe buig je een potlood met een glas water? En hoe maak je zelf een robothand? Op de website van het NEMO Science Museum vind je veel meer van dit soort toffe opdrachten.

Challenges voor de bovenbouw

Ga aan de slag met geheimschrift, of maak een recept voor heksensoep. Er staan zes leuke challenges speciaal voor de bovenbouw op jufmaike.nl.