Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Schoolnieuws

Er zijn geen items beschikbaar.

Thuisonderwijs groep 3 en 4 

Welkom op de speciale pagina voor groep 3 en 4 van de Gooise Daltonschool. Op deze pagina hebben we leuke tips en activiteiten voor je verzameld, zodat je je thuis absoluut niet hoeft te vervelen!

Kleuren en woorden oefenen

Deze kleurplaat van jufMaike.nl is leuk en leerzaam voor kinderen in groep 3 en 4. Ze lezen in ieder vakje het woord en moeten uitzoeken welke kleur daarbij hoort. Zo werken ze onbewust aan letterherkenning. 

(Voor)lezen


→ Juf Nicky leest voor! 

Wist je dat.. Juf Nicky zelf een boek heeft geschreven? Het boek heet 'Het verhaal van het paard en zijn jonkheer'. Juf Nicky leest het boek voor op YouTube. Kijk maar!

→ Meester Jaap

Jacques Vriens leest op YouTube dagelijks een stukje voor uit Meester Jaap!

Natuur

→ De klas van Freek Vonk

Freek Vonk leert je regelmatig iets over zijn favoriete dieren. Extra leuk: alles wat je leert kun je bijhouden in het speciale dierenpaspoort. Veel plezier! 

Rekenen

→ Erbij-sommen oefenen

Oefen deze erbij-sommen (tot 20) met dit werkblad van Junior Einstein. 

Gym en bewegen

→ Judolessen van meester Christiaan!

Mis jij meester Christiaan en zijn judolessen ook zo erg? Dan hebben we leuk nieuws voor je! Want meester Christiaan geeft nu samen met zijn collega's online judolessen. Je kunt elke dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag meedoen. En de lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, dus misschien wil je broer(tje) of zus(je) het ook proberen? 

→ Jongleren met juf Suzanne

In deze video legt Juf Suzanne uit hoe je jongleerballen kunt maken. En dan: oefenen maar! 


De Gooise Daltonschool
Vuurvlindermeent 56
1218 GZ Hilversum

(035) 6912446
directie@degooisedaltonschool.nl