Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Schoolnieuws

Er zijn geen items beschikbaar.

Thuisonderwijs voor kleuters

Welkom op de kleuterpagina van de Gooise Daltonschool. Hier vind je activiteiten die je samen met je kleuter(s) kunt doen tijdens de periode dat de scholen gesloten zijn. 

Structuur

Het is voor iedereen fijn als je een vaste dagstructuur aanhoudt en dit zichtbaar maakt op de computer of op een prikbord/magneetbord. 

Begin van de dag 

Met kleuters is het leuk en belangrijk om de dagen van de week te oefenen. Je kunt de dag ook beginnen met de datum, de maand en de vraag: wat voor weer is het vandaag?

Gym

Leren is leuk, maar bewegen is net zo belangrijk! Prik een vast moment op de dag om lekker te bewegen. Hier vind je een makkelijke zumba work-out voor kinderen (én volwassenen). 
Informatief prentenboek over corona

Het prentenboek Flip, grote vriend en corona legt kinderen op een speelse en toegankelijke manier uit waarom ze niet naar school, opa en oma of de dierentuin kunnen. Het boek is ontwikkeld door Mattanja Nieuwburg en Jeroen de Kluiver. Je kunt het boek hier downloaden.

Knutselen met toiletrollen

Op Mamaliefde.nl staan leuke tips om te knutselen met lege toiletrollen. Maak er bijvoorbeeld een knikkerbaan van! 

Kleuren op nummer

Meester Sander (van meestersander.nl) maakte dit boekje vol mooie en uitdagende kleurplaten met nummers. Speciaal voor kleuters!

Werkboekjes (o.a voor Pasen)

Deze verzamelpagina staat vol werkboekjes voor kleuters. Bekijk bijvoorbeeld dit leuke werkboekje speciaal voor Pasen. 
De Gooise Daltonschool
Vuurvlindermeent 56
1218 GZ Hilversum

(035) 6912446
directie@degooisedaltonschool.nl